Young friends gezocht

Een fantastisch project dat jammer genoeg de eindstreep tot nu toe niet heeft gehaald. Corona gooide roet in het eten. Wanneer het weer kan, mag en veilig is dan maakt dit bijzondere initiatief een doorstart.


Ontdek jouw zangtalent

Het project Young Friends brengt je in de gelegenheid om je zangstem te ontwikkelen. Veel mensen zingen graag maar weten niet of ze het echt kunnen. Met Young Friends wordt gewerkt aan de ontwikkeling van de zangstem. 

 

Wat

10 oefensessies met aandacht voor de techniek van het zingen, de stemvorming, koorscholing en het zingen in je eigen stemgroep. Het doel is vooral lekker samen zingen, popmuziek, top2000, oude en nieuwe nummers. Young Friends staat onder begeleiding van de dirigent Johan Klein Nibbelink.

 

Wanneer

Het project start op dinsdag 4 februari 2020 en loopt t/m 14 april 2020. Iedere dinsdagavond is er repetitie van 18.45 tot 19.45 uur in de aula van de Johanneshof aan de Rentenierstraat in Lichtenvoorde.

 

Wat kost het

Mede dankzij de bijdrage van Hart voor de Achterhoek van de Rabobank zijn de deelname kosten aan het project heel laag gebleven. Slechts €10,00, dit is inclusief leerboek 'de essentie van de stem'.

 

Zonder verplichtingen

Kom gezellig meedoen. Het is een tijdelijk project wat wordt afgesloten met een optreden samen met Friends op zaterdag 18 april in het Manianum te Lichtenvoorde. Afhankelijk van de behoefte van de deelnemers blijft het bij een eenmalig project of wordt er structureel een vervolg aan gegeven.

 

 

Meld je aan!

Deelname aan Young Friends heeft geen harde leeftijdsgrens. De primaire doelgroep is vanaf de middelbare school tot ergens in de 30. Maar hoe streng we hierin zijn ligt ook aan het aantal aanmeldingen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus als je graag wilt zingen, meld je dan zeker aan. Informatie en aanmelding via: popkoor.friends@gmail.com