Over Friends

Er was eens…. een jongerenkoor in Lichtenvoorde. Het was het jaar 1987, en het jongerenkoor hield op te bestaan. Een groepje jongeren besloot, samen met een ander clubje vriendinnen, verder te gaan, en een nieuw koor op te richten. En zo werd koor Friends geboren, inmiddels dus ruim 25 jaar oud. En sommige jongeren van toen? Zij zingen nog altijd mee! Maar Friends heeft de tand des tijds ruimschoots doorstaan. Sterker nog; we blijven meegaan met de tijd, regelmatig is Friends vernieuwend bezig. Zo blijft het een fris en actief koor waar het enthousiasme vanaf spat.

 

Friends is een laagdrempelig en swingend popkoor. Het bestaat uit een gezellige groep mensen van alle leeftijden. Het koor telt ruim 40 leden. We hebben een gevarieerd repertoire met voornamelijk popmuziek. Deze nummers zijn vaak 4- of 5 stemmig gearrangeerd.

 

We repeteren iedere dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in de recreatiezaal van de Johanneskerk aan de Rentenierstraat in Lichtenvoorde. Na afloop is er tijd voor een drankje en een praatje met elkaar.